Wonen zoals u dat wilt

In Kaap West kunt u wonen naar wens. Het gebouw heeft een casco waarin veel mogelijk is. In het midden bevindt zich het trappenhuis. Daar omheen liggen vier zones, waarmee u uw woning kunt samenstellen. Dat kan zowel horizontaal als vertikaal.

Horizontaal kunt u kiezen voor één zijzone van circa 76 m2 (1), die kan worden vergroot met een hele of halve middenzone (helft = 2 = +20 m2 of geheel = 2+3 = +40 m2). U kunt ook een gehele verdieping afnemen (zone 1+2+3+4, totaal 195 m2). In dat geval heeft u een terras van 43 m2 over de volledige breedte van het gebouw (a, b, c en d). 

Het is ook mogelijk om ruimtes vertikaal te koppelen. Bijvoorbeeld door twee zijzones (1+5 of 4+8, totaal 152 m2) of een maisonnette in de middenzone (2+3+6+7, totaal 75 m2). Als u een woning over meerdere verdiepingen wenst, dan kunt u de ruimtes door middel van trappen en vides met elkaar verbinden.

De terrassen aan de achtergevel zijn 2,5 meter diep (a+b+c+d). Het is mogelijk om deze ruimtes bij de woning te voegen. De indeling en de afwerking van de woningen is volledig vrij. Alleen de zone waarin de badkamers en toiletten zich moeten bevinden, ligt vast.

In het gebouw aan de kade worden twee grachtenhuizen ontwikkeld. Ook deze woningen zijn vrij indeelbaar.